Časovnice - regijsko tekmovanje

V prilogi so časovne razporedi nastopa tekmovalnih enot na sobotnem (14. 10. 2017) regijskem tekmovanju pionirjev, pionirk, mladincev, mladink in nedeljskem (15. 10. 2017) regijskem tekmovanju članov, članic, starejših gasilcev in starejših gasilk v Zrečah.

Otvoritev tekmovanj v soboto, 14.10.2017 in v nedeljo, 15.10.2017, bo ob 8.30 pred gasilskim domom PGD Zreče.  Otvoritve tekmovanja se morata udeležiti prvi dve razporejeni tekmovalni enoti na časovnici v vsaki kategoriji.

Odjava tekmovalnih enot z regijskih tekmovanj je možna 48 ur pred pričetkom tekmovanja, saj bodo  v nasprotnem primeru kljub neudeležbi, stroški zaračunani pristojni GZ. Odjave so lahko samo pisne, na e-naslov ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ).

Ker je pričetek tekmovanj prestavljen za eno uro kasneje, bo zbor za kratek posvet sodnikov oba dneva ob 7.45 pred gasilskim domom PGD Zreče.

GTranslate

English Croatian French German Italian Portuguese Russian Spanish

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information